Work and design of Frans van der Heijden
Portrait of Kate Hume

KATE HUME

Based in Amsterdam, British interior designer Kate Hume is renowned for creating thoughtful, luxurious interiors worldwide. Her projects celebrate Kate’s signature flair for scale, texture and colour.

Binnenhuisarchitect in Amsterdam | Kate Hume

Kate Hume is een Britse binnenhuisarchitect met haar eigen interieur bureau in Amsterdam. Ze is bekend om haar scherpe gevoel voor kleur en indeling. Samen met een klein team heeft ze al op vele woningen en ruimtes haar unieke stijl achtergelaten.

Als interieurarchitect helpt Kate mensen met het ontwerpen van hun interieur, of de lay-out van hun woning of appartement. Voorkeuren voor een prettige leefomgeving zijn hoogstpersoonlijk. Kate zorgt ervoor dat u thuis kunt komen in een huis waar u zich prettig in voelt.

BACK

Interieur design in Amsterdam door een binnenhuisarchitect

  • Een exclusief ontwerp door een bekende interieurarchitect
  • British interieurontwerper met een studio in Amsterdam
  • Maatwerk ontwerp en interieur advies
  • Bekend om haar doordachte en luxe interieurs
  • Kate heeft wereldwijd aan projecten gewerkt.

Neem voor meer informatie over het inschakelen van ons interieur architectenbureau vrijblijvend contact op. Bel naar +31 (0)20 625 3522, of bekijk de artikelen op de Press pagina.

Interieur ontwerp op basis van een eigen stijl

Een binnenhuisarchitect voorziet je huis in Amsterdam van een nieuw en exclusief interieurontwerp. Een design van Kate Hume is 100% maatwerk en zeer gedetailleerd.

Wat betreft kleuren besteedt Kate veel aandacht aan kleuren die al in ruimtes aanwezig zijn. Met haar gevoel voor kleur en indeling voorziet ze uw interieur van een verfijnde elegantie. Kunst kan ook in het ontwerp worden opgenomen.

Een instinctieve benadering tot interieur design

Binnenhuis architect Kate Hume heeft een achtergrond in mode ontwerp. Ze behaalde een diploma aan het beroemde Central Saint Martin’s College of Art and Design in Londen. Haar achtergrond in combinatie met haar instincten zorgen voor innovatieve interieur ontwerpen.

Als bekende naam in de interieur design wereld beschrijft Kate haarzelf op creatief gebied als een jager-verzamelaar. Zo struint ze regelmatig rommelmarkten, veilingen en antiekwinkels af, op zoek naar koopjes die de puntjes op de i zetten in haar ontwerpen.

Binnenhuisarchitect of interieur stylist?

Waar iedereen zichzelf een interieur stylist kan noemen, is een binnenhuisarchitect een beschermde titel. Hiervoor is minstens een diploma op HBO-master niveau vereist, alsmede inschrijving in een register.

Daarnaast kan een binnenhuisarchitect al vanaf het begin af aan betrokken worden bij het ontwerp proces van een huis. Kate staat regelmatig mensen bij met het uittekenen of bouwen van woningen.

“De bekende, in Amsterdam gevestigde interieurontwerper Kate Hume voorziet in exclusieve interieur ontwerpen voor woningen in Nederland en de rest van de wereld.”

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in interieuradvies? Neem vrijblijvend contact op met ons bureau voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 625 3522 of per e-mail.

Bekijk ook recente projecten waar Kate aan heeft gewerkt, welke op de homepagina te vinden zijn. Of lees wat er in de pers over haar geschreven is, in de artikelen die op de Press pagina te vinden zijn.

Sitemap
instagram logo
Navigate to top of page
instagram logo
Follow Kate